Онлайн чекиране за полети на България Ер (Bulgaria air)

Онлайн чекиране (online check-in) за полети на България Ер (Bulgaria air)

България Ер (Bulgaria air) предлага възможност на своите клиенти, за да ги улесни, да се регистрират за полета си и изберат мястото си на борда на самолета през Интернет чрез т.нар. онлайн чекиране (online check-in).

Най-голямото предимство на тази услуга е, че регистрацията може да стане отвсякъде по света и спестява губене на време по опашките на летището.  А най-големият й недостатък е, че не се предлага за полети на България Ер (Bulgaria air) от всички летища. В България услугата е достъпна на летищата в София, Варна и Бургас.

Онлайн чекиране (online check-in) за полети на България Ер (Bulgaria air) може да се извършва от 24 часа до 2 часа преди излитане на самолета по разписание. Пасажерът трябва да е на летището най-малко 40 мин. преди полета, ако пътува без багаж, като директно се насочва към изхода за отвеждане към самолета. Тук се показва разпечатана предварително бордна карта, преминава се през проверките за сигурност и граничен контрол.

онлайн чекиране на самолетен билет

Авиокомпания България Ер – Online check-in & Upgrade

Ако пътувате до държава, където се изисква виза, необходимо е да преминете проверка на документите на летището на гише Регистрация и в този случай трябва да сте на летището 2 часа преди полета. Ако пътувате с чекиран багаж и сте си направили онлайн чекиране, следва да оставите багажа си на гише Drop off на летището. На същото гише можете да разпечатате бордната си карта (услугата е платена) в случай, че сте пропуснали да го направите или сте я изгубили, но без такава разпечатка няма да бъдете допуснат на борда.

При Онлайн чекиране (online check-in) за полети на България Ер (Bulgaria air) е позволено избиране на място на борда на самолета, което след онлайн чекирането може да бъде променяно само на гишето за регистрация на летището.

Онлайн чекиране (online check-in) за полети на България Ер (Bulgaria air) не могат да направят:

  • Инвалиди в инвалидни колички;
  • Пътници, превозващи оръжие;
  • Пътници, пътуващи с големи музикални инструменти;
  • Пътници, пътуващи с домашни любимци;
  • Групи от повече от 9 души;
  • Деца на възраст между 5 и 12 г., които пътуват без придружител.

Ако сте се чекирали онлайн, но няма да пътувате, следва да уведомите Центъра за обслужване на клиенти на България Ер (Bulgaria air).

Промоции самолетни билети от евтини полети до много дестинации с България Ер:

[pt_view id=”02b2604pry”]

 

Търсене за евтини самолетни билети, Сравняване на цени и онлайн резервации на полети до всички точки на света.

 

ОНЛАЙН ЧЕКИРАНЕ ЗА ПОЛЕТИ НА БЪЛГАРИЯ ЕР (BULGARIA AIR)